Çağlar Ertuğrul, Çirkin dizisinde başrol Kadir oldu

Çağlar Ertuğrul, Çirkin dizisinde başrol Kadir oldu

Çağlar Ertuğrul, Çirkin dizisinde başrol Kadir oldu

HABERKadro & Cast

Senaryosu Nil Güleç Ünsal ve Özlem İnci Hekimoğlu tarafından kaleme alınan “Çirkin” dizisinin başrol karakteri Kadir’e başarılı oyuncu Çağlar Ertuğrul hayat verecek. Dizi, 25 Film’in Star TV için gerçekleştireceği projelerden biri olarak dikkat çekiyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin oturacak. “Çirkin” dizisinin hazırlıkları hızla devam ederken, Çağlar Ertuğrul’un partneri ise Derya Pınar Ak olacak. İkili, dizide kimsesiz kaldıktan sonra evlatlık olduğu evin oğlu Kadir’e aşık olan Meryem’in hikayesini canlandıracak.

Dizide Kadir’in patronu rolü için büyük usta Çetin Tekindor’a teklif götürüldüğü ve Tekindor ile el sıkışıldığı yönünde bilgiler geldi. Çekimlerin 1 Mart’ta başlayacağı duyuruldu. İzleyiciler, bu etkileyici hikayeyi merakla bekliyor.

yorum yap

ne düşünüyorsun?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

habere yorum yap?